HEMEN BAŞVUR!

RUSYA VİZESİ

Resmi ismi Rusya Federasyonu başkent Moskovadır. 17,100,000 km2 yüz ölçümüne sahip ülke nüfusu 144,5 milyon. Para birimi olarak Rus Rublesi kullanılır. Resmi dili Rusça dır ve Dünyanın en büyük ülkesidir. Kuzey Avrasya da yer alır yönetim şekli federal yarı başkanlıktır. Rusya vizesi almak isteyenler için sunmuş olduğumuz hizmet sayesinde Rusya vize başvuru işlemleri ve gerekli evraklar konusunda merak ettiğiniz her türlü bilgiye ulaşmanızı sağlamaktayız. Daha detaylı  bilgi almak için lütfen 0312 429 0115 numaralı çağrı merkezimizi arayınız. Hemen başvur linkini tıklayıp iletişim formumuzu doldurmanız durumunda en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.
  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Rusya’daki Firmadan Davetiye
    (Rusya’da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Ssk işe giriş bildirgesi (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Ssk Prim Dökümü (Ssk’dan Orjinal alınacak)
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

RUSYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ !

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Rusya’daki Firmadan Davetiye
    (Rusya’da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir) ve bir adet fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli, Orjinal ve bir adet fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
  • Şirket Banka Hesabı
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

RUSYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ !

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

RUSYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ !

Diğer Ülkeler