HEMEN BAŞVUR!

DUBAİ VİZESİ

Resmi ismi Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Abu Dabidir. 83,600 km2 yüz ölçümüne sahip ülke nüfusu 9,3 milyondur. Para birimi olarak Dirhem kullanılır. En turistlik ve bilinen şehri Dubaidir. Her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir. Dubai vizesi almak isteyenler için sunmuş olduğumuz hizmet sayesinde Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai) vize başvuru işlemleri ve gerekli evraklar konusunda merak ettiğiniz her türlü bilgiye ulaşmanızı sağlamaktayız. Daha detaylı  bilgi almak için lütfen 0312 429 0115 numaralı çağrı merkezimizi arayınız. Hemen başvur linkini tıklayıp iletişim formumuzu doldurmanız durumunda en kısa sürede sizinle iletişime geçeçegiz.
  1. Pasaportunzun geçerliliği en az 6 ay olmalıdır.
  2. Yalnızca T.C. vatandaşları ve Türkiye’de oturma izni bulunan yabancılar vizeye başvurabilir.
  3. Eksiksiz Doldurulmuş Vize Başvuru Formu. (Tarafımızca doldurulur)
  4. Emirates Gidiş-Dönüş Rezervasyon Belgesi (Emirates dışında başka havayollarından alınan biletler kabul edilmeyecektir.) (tarafımızca yapılır)
  5. Pasaportun, resimli ilk sayfasının renkli fotokopisi
  6. Başvuru sahiplerinden her birinin nüfus kağıtlarının her iki yüzünün fotokopisi.
  7. Vesikalık fotoğraf 1 adet 4cm X 5,5 cm olduğuna ve arka planın beyaz olduğuna emin olunuz.
  8. Vize ücreti

Not : Sizden istenilen evrakları kargo yolu ile göndermenize ya da elden teslim etmenize gerek yoktur. Tarafımıza renkli taratıp göndermeniz yeterli olacaktır

DUBAİ VİZE BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ !

  • Dubai vizesi geçerliliği vize onaylandığı gün itibari ile 58 gündür. 58 gün içinde yolcu Dubai’ye giriş yapmalıdır.
  • Yolcunun BAE’ye ( Birleşik Arap Emirlikleri ) giriş yaptığı tarih itibari ile 29 gün sonunda ülkeden çıkması zorunludur.
  • Yolcuların 29 gün sonunda BAE’den ( Birleşik Arap Emirlikleri ) çıkış yapmaması durumunda her yolcu için 3.000 USD cezai yaptırım uygulanmaktadır.
  • Vizenin sistem girişi yapıldığı gün itibari ile 2 iş günü (48 saat) sonunda olumlu olumsuz değerlendirilmesi sonuçlanacaktır.
  • Cuma ve Cumartesi alınan başvurular Pazartesi veya Salı günü sonuçlanır.
  • Verilecek olan vize tek girişlidir.
  • Sadece umumi pasaportlara vize uygulanmaktadır. Yeşil ve diplomatik pasaportlar vizeden muaftır.
  • Pasaportunuzun BAE’ye (Birleşik Arap Emirlikleri) girişten itibaren 6 ay süreyle geçerli olduğundan emin olun.
  • Pasaportunuzda fotoğrafın bulunduğu çipli sayfayı renkli taratıp JPEG veya PDF dosyası biçiminde kaydetmelisiniz.
  • BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) vizeniz onaylandıktan sonra vizenizi yazdırıp saklamalısınız.
  • Dubai vize ücretlerinin vize başvurusu reddedilse dahi geri iadesi yoktur. Vize ücretleri başvurunun işleme alınabilmesi için talep edilmektedir. Vize başvurularının onaylanması ya da reddedilmesi tamamen Birleşik Arap Emirlikleri Göçmenlik Bürosu’nun inisiyatifi altındadır.

Not : Dubai vizeleri e-vize olup pasaporta işlenmemektedir. Elçiliğin gerekli gördüğünde sizden ek belge talep etme hakkı vardır.

DUBAİ VİZE BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ !

Turistik Vize Ücretleri:

  • 30 Günlük (Kısa Süreli) – Tek Girişli: 135 USD
  • 30 Günlük (Kısa Süreli) – Çok Girişli: 275 USD
  • 90 Günlük (Uzun Süreli) – Tek Girişli: 345 USD
  • 90 Günlük (Uzun Süreli) – Çok Girişli: 595 USD

Transit Vizedeki Ücretlendirme:

  • 96 Saatlik (Çok Kısa Süreli) – Tek Girişli Vize Ücreti: 98 USD

Not : Ücretlere herşey dahildir. Ödeme USD veya  o günkü kur üzerinden TL ‘ye çevrilerek  yapılabilir. Fiyatlar sadece BAE (Dubai) için geçerli olup diğer ülkeler için geçerli değildir.

DUBAİ VİZE BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ !

  • Grafikleri İndir
  • Excel Belgesini İndir
  • PDF Belgesini İndir
  • Word Belgesini İndir

Diğer Ülkeler